Tips til kontorflytning af computere

Planlægger du en kontorflytning? Det er ikke let at flytte, men det kan være endnu mere skræmmende, hvis du også skal flytte dine kontorcomputere. Den gode nyhed er, at med de rigtige tips og råd bliver det en leg at flytte dine kontorcomputere. Læs videre for at få vores bedste tips til flytning af kontorcomputere.

Det første skridt, når du skal flytte dit computerudstyr, er at lave en opgørelse over alle de ting, du skal flytte. Sørg for at lave en liste, der indeholder mærke, modelnummer, serienummer og andre relevante oplysninger om hver enkelt genstand. Denne liste vil være nyttig, hvis en genstand bliver beskadiget eller går tabt under din kontorflytning, så du nemt kan identificere den og om nødvendigt indgive en forsikringssag. Det er også vigtigt at notere, hvor hver enkelt genstand er placeret i dit nuværende kontor, så du ved præcis, hvor alt skal placeres i det nye kontor.

Tag en sikkerhedskopi af dine data inden kontorflytning

Inden du begynder at pakke dit computerudstyr sammen, skal du sikre dig, at alle dine data er blevet sikkerhedskopieret på et eksternt drev eller et cloudlagringssystem. På den måde vil du stadig have adgang til alle dine vigtige filer og dokumenter, hvis noget går galt under din kontorflytning, eller hvis en af dine enheder bliver beskadiget eller går tabt under transporten. Du bør også afbryde eventuelle kablede perifere enheder som printere og scannere, inden du pakker dem sammen, så de ikke bliver beskadiget under transporten.

Når det er tid til at flytte dit computerudstyr fra et kontorlokale til et andet, er det bedst at hyre professionelle flyttefirmaer, der har specialiseret sig i flytning af computere. De ved, hvordan de kan pakke og transportere alle dine genstande sikkert uden at risikere skader eller tab undervejs. Desuden tilbyder de ofte forsikringsdækning for alle genstande, der bliver beskadiget under flytningen.