Magicard Pronto100 giver optimal printkvalitet

En Magicard Pronto100 er en printer, der anvendes til at printe ID-kort, gavekort, visitkort eller studiekort. Den er både billig og stærk samt nem at bruge. Det er en enkeltside kortprinter, som kun printer på forsiden af kortet. Det er dog nemt at vende det manuelt, så der kan printes både på forsiden og bagsiden.

En Magicard Pronto100 er en lille bordprinter, som fylder mindre et A4-papir. Den laver tilmed ikke meget larm, og kan hurtigt printe farvekort. Desuden har den en fantastisk farvegengivelse og printkvalitet, og kan som standard tilsluttes både USB og internettet. Yderligere kan man printe sikkerhedsfølsomme oplysninger, som umiddelbart ikke må gives videre. Dette kan gøre sig gældende, hvis du skal printe et ID-kort. Her kan printeren danne et hologram-lignende overlag, der forhindrer kopiering af kortet. Endvidere har den en funktion der gør, at farvebåndet efter print udvaskes, så der ikke kan aflæses hvilke data, som er printet.

Magicard Pronto100 kan printe dit gavekort

En Magicard Pronto100 kan printe gavekort ud og tilføre forskellige funktioner. Dette er særligt relevant, hvis du driver butik og vil levere denne service. Man kan få printet gavekortene med stregkoder eller kodet magnetstribe på bagsiden af kortet. Man kan ligeledes selv bestemme designet på kortet.

En anden type kort printeren kan skabe, er et medlemskort. Et sådan type kort kan anvendes til eksempelvis foreninger eller fitnesscentre, og generelt bare hvor der skal vises dokumentation for medlemskab professionelt.

Man købe printeren til en favorabel pris, hvor man får en masse indhold med i købet. Man kan få 100 plastikkort med, et farvebånd der gælder til 100 kort samt CardPresso design og print software. Den er altså ideel til din forretning eller virksomhed, hvis dine kort skal have et professionelt udtryk. En optimal løsning hvis du nemt og relativt billigt skal lave kort i forretningsøjemed.