Det bedste BBL resultat!

Jeg er måske en af dem, som altid har ønsket en større numse, da jeg aldrig rigtig har været tilfreds.
Jeg henvendte mig derfor til CPH Plastikkirurgi i København, for at høre nærmere om mulighederne for at få en BBL operation, efter mine ønsker og behov.
Denne type af operation har jeg har hørt meget til på det sidste, hvis man ønsker et naturligt numseløft, jeg har har endda en veninde, som fik en BBL operation sidste sommer, hun har været mere end tilfreds lige siden, og har i det et super flot resultat.
En BBL operationen skulle virke og føles meget naturligt, da der benyttes specialiserede fedtoverførelsesteknikker, min henvendelse til CPH Plastikkirurgi blev derfor kort tid efter til en uforpligtende forundersøgelse hos en af deres plastikkirurger.

Måske finder du allerede dette interessant, og ønsker at høre mere? Så læs med her!

Få gode BBL resultater

Efter min uforpligtende samtale med CPH Plastikkirurgi, fik vi aftalt en dag og et tidspunkt for min BBL operation. Selvom jeg ikke havde fået operationen endnu, var det lidt som en drøm der allerede var gået i opfyldelse, jeg kunne i hvert fald inden for kort tid, se frem til et numseløft jeg i mange år havde håbet på og kun drømte om ville blive en realitet, men efter min venindes resultat sidste år var jeg ikke selv det mindste i tvivl.

Dagen var nu kommet, hvor min BBL operation hos CPH Plastikkirurgi skulle udføres – Ved mit fremmøde blev jeg taget pænt imod af en sygeplejerske, som hjalp mig med forberedelse inden operationen. Tords at jeg både var meget spændt og lidt nervøs, så talte sygeplejersken og jeg forløbet igennem med de informationer hun kunne give mig, der kom herefter en anæstesiolog som informerede om det videre forløb om narkosen, hvorefter kirurgen også kom for at tegne området op for operationen. Jeg følte mig derfor i de bedste hænder, og var nu kun spændt på det flotte resultat.

Efter et par timer var min operationstid færdig – Eftersom jeg var i narkose, føltes det som ingen tid. De mange år jeg derfor kun havde drømt om et numseløft var nu blevet til et resultat jeg ikke kunne vente med at se – Det var over alt forventning!

En oplevelse man kan anbefale

Jeg vil derfor uden tvivl, og til hver en tid anbefale CPH Plastikkirurgi, om du så ønsker et brystløft, numseløft, et mindre indgreb eller blot en uforpligtende dialog om dit ønske, så har min samlet oplevelse hos CPH Plastikkirurgi været en af de bedste jeg har haft i meget lang tid.
Der er nu gået et par måneder siden operationen, jeg går allerede med tanker om en mindre brystløft med eget fedt som CPH Plastikkirurgi skulle være specialiseret i at udføre.