3 ting, til overvejelse når du lejer en bar til en julefrokost

Hvis du er vært for en firmajulefrokost, er et af de vigtigste aspekter alkoholen. Det handler ikke bare om at have nok øl og vin til alle; det handler om at sørge for, at dine gæster får præcis det, de ønsker. Dette kan være svært, når I har forskellige præferencer og smagsoplevelser, men heldigvis findes der mobile barer og bartendere, der kommer ud i landet for at sikre, at alle får en god oplevelse! Her er, hvad du skal vide, når du hyrer en mobil bar til julefrokost.

Hvor mange personer vil deltage i julefrokosten

Hvis du er vært for- og har brug for en bar til julefrokosten, kan det være svært at sørge for, at alle har nok øl og vin til arrangementet. Det er her, at leje en mobil bar med bartendere kommer ind i billedet! Bartenderne kommer ud til din julefrokost med den alkohol, som du specifikt har bedt om, men de kan også levere alkohol, som de har på lager, hvis det ønskes. En god ting ved at få en mobil bar med bartendere er, at det er nemmere at justere efter hvor mange mennesker der forventes til din fest. Hvis antallet af gæster falder under det oprindeligt forventede, vil der ikke være spildt alkohol eller mad!

Hvilken slags drikkevarer serverer du

Måske overvejer du, hvilke drikkevarer du skal servere til din firmajulefrokost. En af dine overvejelser er måske, hvor meget alkohol der skal serveres ved arrangementet. Dette kan være en svær beslutning, fordi det ofte er svært for folk at vurdere, hvor meget de har brug for på forhånd. Hvis du overvejer dette spørgsmål, skal du vide, at ikke alle drikkevarer er ens, når det gælder deres alkoholindhold! Generelt har rødvin den laveste alkoholprocent, hvidvin ligger i midten, og spiritus har den højeste alkoholprocent. I gennemsnit vil en spiritusdrik have ca. 40 % mere alkohol end en rød eller hvid drink, så du skal bruge færre af disse drikkevarer, hvis du vil have alle til at få et lignende sus af deres drink!

En bar kan ikke kun bruges til julefrokost. Den kan også bruges f.eks. ved bryllup. Se vores artikel om hvad et perfekt bryllup indeholder her.

Drikker alle deltagere alkohol, eller er det kun for voksne?

Når man hyrer en bar til julefrokosten skal man overveje hvor gamle ens gæster er. I Danmark er den lovlige alkoholalder 18 år, men hvis du er vært for en firmajulefrokost, er det måske kun for voksne. Det betyder, at alle, der deltager, skal have nået den lovlige alder for at drikke alkohol. Hvis dette er tilfældet for dit arrangement, skal du sørge for at notere dig, hvilke slags drikkevarer der vil blive serveret på forskellige tidspunkter i løbet af aftenen!