CARIBIEN VLOG

BACK ON TRACK

Jeg ved, at der har været længe mellem mine indlæg her på bloggen og jeg har ikke nogen anden ‘undskyldning’ end tid. Tiden har simplethen ikke været der, men nu er jeg klar med en masse nyt, og jeg glæder mig til at smide nogle indlæg ud om alt og intet.

I dag skal jeg en tur i biffen med Michael. Han har lokket mig med ind og se den tre timers lange Endgames, selvom jeg ikke har set så mange af Avengers filmene. Men jeg har da popcorn og cola, så what’s not to like.

Jeg har haft en rigtig god og afslappet weekend, med brunch i anledning af mors dag i morges. Nu står den bare på skole projekt indtil biffen kalder.

Hav en rigtig god søndag.

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CARIBIEN VLOG