SUKKERSØD VALENTIN

NYHEDEN VI ALLE HAR VENTET PÅ:

Søstrene Grene lancerer for første gang en madkollektion.  WHAT, JEG ELSKER DET.
Den er at finde i butikkerne allerede nu på torsdag den 31. januar 2019.

Søstrene Grene har sammen med madelskere, en tidligere Michelin-kok og pionerer inden for gastronomi udviklet unikke produkter, som afspejler den store glæde for mad med kvalitet, æstetik og råvarer.

Jeg kan allerede se mig selv tulle rundt i køkkenet og dække fint op med mine nye produkter fra deres madkollektion. Først og fremmest er der stil og ren Søstrene Grene vibes over det, men det er også vanvittigt lækkert. Det vil pynte så fint i ens køkken.

Søstrene Grene ønsker med den nye kollektion at sætte scenen for et sted, hvor familier kan mødes til en hyggelig weekendbrunch eller fødselsdagsfejring, og hvor gode venner kan sidde en hel aften og udforske mange små deleretter og tale lystigt sammen om alt og intet.

Kollektionen består af et bredt udvalg af specialiteter til brug i simple retter med stor smag, der kan deles ved bordet. Derudover har de sørget for mange spændende økologiske bageblandinger til brød og søde sager (not bad). Der er naturligvis også køkkeninteriør, som passer til kollektionen og deres i forvejen hyggelige atmosfære.

Amen jeg kan slet ikke være i mig selv… Hvad siger I? skal i ned og stå i kø på torsdag? Jeg skal i hvert fald forbi.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUKKERSØD VALENTIN