REJSE TANKER

SUKKERSØD VALENTIN

Reklame for Coolstuff.dk 

Eftersom, at vi er kommet i februar måned betyder det også, at valentinsdag er lige om hjørnet. Jeg har i den anledning været kreativ i køkkenet, og bagt valentin donuts, luftige bubble waffles og frisk frugt med smeltet chokolade.

Der findes et hav af gode opskrifter til donuts online (du kan selv tilføje og fjerne ingredienser). Coolstuff har også deres egne opskrifter på kokos og lakrids donuts – find dem her. Vaflerne er lavet efter en ganske normal vaffel-opskrift. Det kunne være sjovt, at fylde den næste portion donuts med creme… Ellers er der rig mulighed for bare at pynte dem.

Jeg fejrer ikke valentin med min bedre halvdel i år, da han arbejder. Men vejen til en mands hjerte er nok alligevel gennem hans mave, så tryllerier i køkkenet må være et godt eksempel på den perfekte valentinsgave.

REKLAMELINKS: KitchPro Mini Donut Maker / KitchPro Bubble Waffle Jern /KitchPro Chokolade-fontæne

Find andre kreative valentinsdag gaver og gadges hos: Coolstuff – Valentinsdag 2019

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSE TANKER