LEJLIGHEDS TOUR (TOBAKSFABRIKKEN)

REJSE TANKER

Hold da op, som tiden den flyver. Vi er allerede i slutningen af januar.

Jeg bestod min eksamen, hvilket har resulteret i, at jeg har to ugers velfortjent fri. De to uger vil jeg gerne udnytte så godt som muligt og derfor er jeg ved at have kalenderen godt booket op. Der er selvfølgelig også tid til afslapning og bagning. Jeg har bagt lækre muffins med frosting og hvid chokolademønstre på toppen. Jeg har desværre ikke engang et billede, men I kan kun forstille Jer hvor lækre de er.

Jeg er gået ind i det nye år med en kæmpe rejselyst og et håb om at skulle opleve en hel masse udenfor landets grænser. Jeg kan ikke huske, om jeg har nævnt det herinde før, men til marts skal jeg på min allerførste krydstogt og jeg glæder mig som et lille barn. Alt ved det, lyder bare spændende.

Har i været på krydstogt før? Jeg kunne enormt godt tænke mig at vide, om der er noget man skal være opmærksom på, eller noget der er et must i bagagen. Det er jo lidt anderledes end en charter-ferie på hotel.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEJLIGHEDS TOUR (TOBAKSFABRIKKEN)