EN TIDLØS JULEGAVE

ER JEG KLAR TIL 2019?

Det slog mig for nylig, at vi sådan for alvor snart træder ind i 2019. “Ja, godmorgen Sheila” – men det er bare så meget mere end ‘bare’ et nyt år for mig. Jeg tog også mig selv i, at overveje diverse nytårsfortsæt, men skubbede hurtigt tanken væk. Jeg synes sgu det er så overvurderet.

Det skræmmer mig faktisk lidt, at træde ind i et nyt år. På bare ét år, er det sket så ufatteligt meget, både på godt og ondt. Det her skal mere eller mindre handle om tilgangen til et nyt år. Det er gået op for mig, hvor vigtigt tankemønstre er i ens hverdag. At have kontrol over ens tanker – især de negative tanker.

Jeg bliver ikke skånet for de ting der gør lidt ondt i livet, men jeg vil til gengæld have lidt mod på det nye år og tage de udfordringer op der nu engang vil komme. Jeg vil også blive bedre til at udnytte min tid og glæde mig mere over mine succeser og de små ting.

2019 bliver året hvor jeg fokuserer mere på mit helbred og min krop. I 2019 vil jeg klappe mig selv på skulderen noget mere og glæde mig over mine succeser. Se positivt på tingene frem for negativt, og glæde mig over et nyt år fuld af muligheder.

Godt nytår til Jer!

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN TIDLØS JULEGAVE