IT'S A SUNDAY THING

GLÆDELIG JUL

En kærlig julehilsen fra Aalborg, hvor jeg i skrivende stund er i gang med at få styr på de sidste ting og en messy lejlighed, før turen går mød det Sønderjyske hvor Michael og jeg skal holde nytår hos hans forældre.

Jeg har for første gang i mit liv holdt to juleaftener. Det er noget af det man må tage med sig som skilsmissebarn, og selvom jeg var lidt nervøs for den ‘forandring’,  så var det slet ikke så galt som jeg havde troet. Første juleaften d. 23 december var hos min mor og hendes kæreste, sammen med mine søskende og mormor, hvor vi så Home Alone og spillede brætspil. D. 24 december var hos min far, hans kæreste, hendes datter og mine søskende, hvor vi så Grinchen og Disneys juleshow.

Begge dage var super hyggelige og vi nød julemaden to dage i streg (hvor heldig er man lige?). Jeg har desuden fået en masse dejlige gaver og jeg nød at se min familie og bedre halvdel pakke deres op. Man bliver så varm og glad indeni.

Jeg håber I har haft en rigtig skøn jul.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S A SUNDAY THING