THIS WEEK...

ROCK N’ ROLL VIBES


REKLAMELINKS: METALLICA T-SHIRT / BIKER JEANS: ONLY / EARRINGS  / JACKET IS AN OLDIE

Hej girls,

Jeg håber i har haft en rigtig god onsdag. Jeg tjekker lige ind, for at vise jer dagens outfit i den lidt mere ‘rå’ ende. T-shirten er måske lidt svært at se under jakken, men jeg har linket til den ovenfor, og så koster den altså ikke engang 100 kr. Den er et must, sammen med de fineste øreringe til en flad 20’er. Den – og mange andre fine ting, har jeg lige klikket hjem fra Shein. Jeg shopper ofte på deres hjemmeside og de har nogle super fine items, men jeg vil lige minde jer om at tjekke produkternes ‘Customer Reviews’  før i køber, blot for en sikkerheds skyld. Nogle af tingene har knap så god kvalitet, mens andre har overraskende god kvalitet. Størrelserne kan også variere – ellers er det bare cheap n’ nice.

Et lille tip: Hvis i opretter en profil på deres hjemmeside, kan i samle point ind, ved at anmelde de produkter i køber og smide billeder op af dem, samt bekræfte, at i har modtaget jeres pakker. Så kan i spare penge ved at bruge jeres points. Smart, ik?

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS WEEK...