OCTOBER PLANS

MY ZIITO WARDROBE

Reklame for Ziito.dk


DOUBLE TØJSTATIV

Jeg har netop modtaget dette fine tøjstativ af Ziito.dk, som producerer bæredygtige garderobeløsninger, til nogle super fine priser.

Det er knap fem måneder siden, af vi flyttede ind i vores nyrenoverede lejlighed. Der er stadig få ting som lige skal på plads, men jeg har længe været i tvivl om hvor jeg skulle gøre af alt mit tøj, da jeg gik fra walk-in-closet, til et garderobeskab som jeg skulle dele med min bedre halvdel. Jeg har haft svært ved at finde en effektiv men også pæn måde, at opbevare det på. Så jeg til min støre bekymring ikke skulle ende ud med at have en “tøjstol” som jeg havde på mit teenageværelse. Men som i kan se ovenfor, har jeg fundet den perfekte løsning.

Der er slet ingen tvivl om, at stativet her passer rigtig godt ind i vores stil og det rustikke tema. Man skulle næsten tro, at det havde været i lejligheden fra starten af.

Det smarte ved det tøjstativ jeg har, er at det nemt kan flyttes rundt på, så man ikke er bundet til en væg. Der findes mange flere stativer i forskellige slags, og jeg er sikker på, at står du og mangler en nem og super cool garderobe løsning, så finder du helt sikkert noget for dig på deres side. Det står allerede og stråler i mit hjem.

Har i ikke set min lejlighed, så kan i se den: HER

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OCTOBER PLANS