AALBORG AWARDS 2018

STATUS PÅ MIN ALLERGI

facetune_03-04-2018-21-16-29 facetune_03-04-2018-21-18-18facetune_03-04-2018-21-16-55Ovenstående tre billeder, er fra en allergisk reaktion, jeg fik i weekenden

Her kommer et af de knap så kønne indlæg. Som I jo ved, så fylder min allergi en hel del i min hverdag. Efter flere år med ekstrem høfeber, vaccinationer, fødevareallergi, nældefeber og adskillige ture til -og fra sygehuset, blev bolden kastet videre til Århus Universitetshospital Allergicenter, som jeg fortalte om, i mit forrige indlæg.

Nu kan jeg fortælle hvordan det gik, da jeg var dernede i morges, efter flere måneders ventetid.

facetune_03-04-2018-21-13-44facetune_03-04-2018-21-14-38
Det første billede er for høfeber, og det andet for fødevarer

Jeg var igennem en række tests, efterfulgt af en god samtale med en sygeplejerske. Det var lidt hårdt og udmattende, og til tider ubehageligt. Jeg blev testet for min høfeber, fødevareallergi, latex og astma. Jeg fik rigtig meget viden med hjem i bagagen, og heldigvis var der ingen astma eller latex allergi, at komme efter.

Planen fremover er, at jeg skal på dagligt allergimedicin, der gerne skulle holde det nede, og at jeg fra dags dato stopper med, at drikke alkohol, da det ikke gavner min allergi på nogen positiv måde. Og så skal jeg selvfølgelig stadig holde mig fra de fødevarer, som jeg ikke kan tåle.

Min nældefeber kommer hovedsageligt af varme, og derfor får jeg det også, når jeg går i bad, ligger i solen, dyrker motion osv. Mine allergiske reaktioner svinger meget, alt efter hvad der ligger til grund for, at jeg først og fremmest slår ud.

Turen går til Hjørring Sygehus imorgen tidlig, hvor jeg skal have mine sædvanlige vacciner. Hvorvidt jeg stopper med det eller ej, ved jeg ikke endnu. Det er mere eller mindre er gået ned af bakke, siden jeg begyndte på forløbet – men jeg holder Jer opdateret.

Tak fordi I læste med.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AALBORG AWARDS 2018