SAN VALENTINO IN LA CANTINA

MÅ MAN PRALE MED SIT PARFORHOLD?

img_3856

Der er ingen opskrift på det perfekte parforhold. Og gudskelov for det, for ellers ville vi alle gå efter de samme ingredienser. 

Vi kan være forskellige steder i vores liv. Nogen gange vokser vi fra hinanden, og får nye bekendtskaber. Nogen gange fortrækker vi rosé frem for hvidvin. Nogen gange får vi en ny hobby eller en ny frisure. Nogen gange sker der bare nye ting.

Jeg fik en sød kæreste, og flyttede i en skøn lejlighed for over et halvt år siden. Så ændrede samtalerne sig fra på-hjemme-fronten, til “Michael og jeg.” Sætningen er efterhånden sagt så mange gange, at jeg føler mig helt gammel. Mange ting har jo ændret sig siden.

Der er længere imellem besøgene fra veninderne, for pludselig har man mere at se til. Jeg hader at vaske op og jeg har vænnet mig til, at Michael smider sine underdrenge alle steder, og at mit tøj ikke kan være i vores lejlighed. Når han er på øvelse, så er aftenerne pludselig urimelig lange, og så savner jeg lidt de der underdrenge der flyder.

Jeg tænker dog tit på, om mine veninder mon synes det er irriterende, at høre om min weekend med kæresten. Det vi laver og det vi skal.  Vi snakker ikke kvalmende samtaler, med en sukkersød stemme og hvem der elsker hvem højest. Det er ikke for at iscenesætte mit lykkelige forhold. Det er ikke for at vække misundelse hos mine singleveninder, men fordi det er mit liv. Jeg elsker da stadig at høre om byture og andre strabadser. Er jeg mon blevet kærestekedelig? You tell me?

Vi har det jo godt sammen. Må jeg prale lidt med det? Burde vi ikke også glæde os lidt, på hinandens vegne? For at være bund ærlig, så har jeg sgu lidt et behov for, at få af vide, at jeg er heldig. For det fortjener jeg, og det er jeg. For mig, er praleri en person der er glad, og søger den bekræftelse der følger med i, at prale. Det har jeg sgu egentlig ikke noget imod – hvis bare det bliver gjort på den rigtige måde.

En modeblogger og en millitærmand kan jo godt sammen. Må jeg prale med det?

Love,

Sheila

4 kommentarer

 • Pia

  Du skal prale, selvfølgelig skal du det! Det er ikke nogen lille ting, det der med at få tingene til at fungere mellem to mennesker, og det er STORT når det lykkes. Det er ikke ‘kærestekedeligt’, det er fint og smukt – og hårdt arbejde. Et klap på skulderen herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sheila Voldby

   Du har helt ret, i det du skriver. Det kræver sgu noget haha. MANGE tak! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes altså godt du kan prale med dit parforhold, hvis du vil det! Det er så øv at gå og “tale sit forhold ned” til andre, bare fordi man er bange for hvad de tænker og om de bliver kede af det, hvis de er single.
  Jeg vil ihvertfald gerne høre om jeres “perfekte” forhold 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sheila Voldby

   Tusind tak søde! Det skriver jeg lige bag øret 😜.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAN VALENTINO IN LA CANTINA