ET KRONISK SMERTEHELVEDE

5 TING JEG SKAL LAVE I OKTOBER:

me-1me-3me-5

Varme og glødende farver tager min opmærksomhed. Vinden rusker i mit hår, og regndråberne siler om kap. De lyse dage er få, og morgener synes mørkere. Træerne misterne sine blade, og falder blødt på min gade. Efteråret er ovre os… Varme drikke, strikke og glade dage. 

Jeg har samlet et par ting neden for, som jeg skal lave i oktober måned…

1. Jeg skal have opdateret min allergiliste... Da jeg blev multiallergiker, førte jeg logbog over hvad jeg spiste. Efterfølgende skrev jeg ned, hvad jeg ikke kunne tåle. Den liste er blevet meeeget lang. I kan læse med her, hvis i er i tvivl om, hvad jeg snakker om.

2. Jeg skal have ordnet negle… Èn ting er sikkert. Jeg sucks til at lægge neglelak, og da jeg er tidligere neglebidder, har jeg aldrig synes mine negle er super pæne. Det må der kunne gøres noget ved.

3. Jeg skal spise massere af tun mousse… min kæreste er for vild til at lave det. Og ja.. det kan spises til alt.

4. Jeg skal på ferie… Og jeg glæder mig! Ikke mindst til sol og varme. Men også til god mad og ren afslapning.

5. Jeg skal have vaskeægte tøsehygge med min barndomsveninde Rikke… Det er alt alt for lang tid siden, at vi har set hinanden. Men jeg nyder hendes selskab, og de interesser vi altid har delt.

Skal I lave noget spændende, her i oktober?

Love,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET KRONISK SMERTEHELVEDE