HVERDAGEN STÅR FOR DØREN...

SKOLESTART

 

Processed with VSCO with m5 preset

Hej sweeties,

Jeg er netop trådt indenfor i min fine lejlighed, efter første uge, på skolebænken efter ferien og en produktiv dag. Jeg havde første skoledag i onsdags, så jeg er startet blidt ud.

Jeg kom hjem til min kæreste som bare tullede rundt, grundet sin fridag. Vi besluttede at gå en hyggelig tur i Aalborg, hente en pakke til miiig, kigge lidt butikker og slutte af med en kop kaffe – og nåede hjem lige inden det styrtede ned.

Jeg har været rigtig udmattet her på det sidste og døjet med en træls hovedpine, hvilket har resulteret i en morfar hver gang jeg ramte sofaen efter skole, og en opvask der har hobet sig op. That happens.

Jeg har set rigtig meget frem til mit sidste år, men samtidig frygtet, at det skulle blive rigtig hårdt. Men jeg tager en dag af gangen, og “vi har det jo skide godt” som Michael minder mig om hver dag.

Jeg er så småt ved at forholde mig til tanken om voksen-livet, og at jeg rent faktisk kan klare mig selv. Det er spændende, men også udfordrende. Heldigvis bor jeg med den bedste læremester.

Nu vil jeg nyde resten af min fredag, i selskab af nogle skønne damer i aften.

Knus,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVERDAGEN STÅR FOR DØREN...