THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #12

5-STJERNET OUTFIT

3e34a931-f561-4be2-b94e-7f32e0d53118 aa9648e6-a35e-4456-9ba3-4c072bd1698c 00980201-9021-4ff7-991c-e486838a55bc 230e50aa-6c33-4ccc-97ad-ad57a95fdd88

Hey loves,

Hermed dagens outfit – som ikke rigtig hænger sammen med det hammer gode vejr, som vi har i dag. Dér fik du mig, kære Danmark.

Der er ikke sket så meget i dag, ud over det sædvanlige… blogger arbejde, planlægning til filming til Aalborg i Rødt, og så lavede jeg jo min første Youtube video her den anden dag, som jeg så småt er ved at planlægge mere af.

Jeg sidder pt og overvejer hvad jeg skal lave til aftensmad. Vi er jo rigtig blevet sunde herhjemme… Det vil sige, at den daglige kost står på grøntsager og kylling, badet i chilidressing. Næsten hver dag. Og så laver vi tonsvis af tunsalat, æg og sunde snacks i køkkenet. Vi har dog cheat-day hver søndag, hvor vi skiftes til at planlægge dagens kost. Som oftest ender ud i lasagne, en lækker salat og et glas rosé. Efterfulgt af vores svaghed; nachos med hjemmelavet guacamole.

Faktisk startede vi vores søndag morgen, ud med en god omgang træning, hvor vi gik ud til Kridtgraven, og så stod den ellers på en hård omgang trappegang, hvor vi var drivvåde af regn da vi kom hjem igen. Men det har vi planlagt at gøre til en vane, oveni vores ugentlige gåture på havnen.

Knus,

Sheila

2 kommentarer

 • Super fint look, jeg er vild med størrelsen på din Alma, den er lidt mere anvendelig end min! 🙂

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sheila Voldby

   Mange tak. Er også super glad for den! Det er jo livsnødvendigt, at der er plads til kamera, og alt det andet tøselir..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #12