DERFOR BÆRER JEG DETTE RØDE SUIT:

JEG ER SGU LIDT MISUNDELIG…

img_5672 img_5673

Jeps – jeg står og poserer med en to-go pose fra Caspars. Vi glemte at købe kød til aftensmaden, så dette var vores impulsive beslutning. Men det er ikke det, indlægget her skal handle om…

Alle er på ferie (føler man selv) – og der vrimler med billeder på de sociale medier af flotte sandstrande, bikinibabes og udenlandsk mad og sommertøj.. man bliver helt deprimeret herhjemme i Danmark. Gid jeg havde en kolonihave jeg kunne passe og pleje. Lyder jeg gammel nu?

Hvorfor er der ingen der tager på skiferie? Ej.. Jeg gad sgu heller ikke, og det skal også passe til årstiden, ikke? Men det tiltrækker mig heller ikke nær så meget. Hvem vil betale for at fryse? *Hands up* NOT me.

Så ih, hvor jeg glæder mig til skole – hvis man ser bort fra alle de kedelige afleveringer og lektier, der bliver kastet i hovedet på en. Jeg får knubs af, at indse jeg har siddet på min flade en hel dag, hvor jeg kunne have lavet noget produktivt.

Jeg har stadig ferie i et par uger endnu, og jeg har dælme tænkt mig at planlægge alle dage til punkt og prikke – også nu hvor kære M er startet på job igen. Så er det kun mig tilbage her i hulen.

Hvis I har nogle tips til hvad man kan lave, der ikke kræver, at man er to. Så hit me!!

Knus,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR BÆRER JEG DETTE RØDE SUIT: