FRIDAY PLANS

EN SKÅL FOR OS DER LEVER I NUET

img_3208

Nyd teen mens den er varm – eller drinken mens den er kold. Lev i nuet, og værdsæt selv de mindste øjeblikke.

Karma. Skæbnen. Alt sker af en årsag – og jeg ved, at der er en mening med, at jeg skulle igennem hvad der er sket i mit liv, fra store til små ting.

Der var en mening med, at jeg skulle finde min kæreste, da jeg havde allermest brug for den tryghed. Der var en mening med, at jeg skulle få et fedt samarbejde, der kunne optage mig når jeg ikke skal på sommerferie. Der er en mening med, at jeg køber en ice latte og ikke en almindelig kaffe i dag.

Tiden heler alle sår” som man siger – men lad os ikke fortrænge hvad du har gået igennem, tænker jeg. For sket er sket, og det var der jo en mening med. Jeg vil ikke vente på det bliver fredag, og ærgre mig over det er mandag.

Jeg tager mig selv i at strække mig om morgenen, og slå øjnene op med et smil på læben. Jeg glæder mig til at flytte og starte på mit sidste skoleår. Jeg glæder mig til at få endnu en ice latte og ses med min skønne veninde senere.

Jeg lever i nuet, og jeg glæder mig til imorgen.

Knus,

Sheila

 

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY PLANS