MY SKIN CARE DEAL

NÅR LIVET GIVER EN MAVEPUSTER

 

25873060

Energiforladt ligger jeg med min computer på madrassen, mens jeg kun kan høre at vinduet står åbent, da luften er så varm. Mit energiniveau matcher det irriterende scenarie, hvor der ikke er mere tandpasta, så man må folde tuben for at få de sølle rester ud.

Jeg føler ikke, at jeg har sovet i to nætter. Jeg blev rigtig sløj i forgårs, og har haft feber de sidste to nætter, efterfulgt af hævede mandler. Det er gået op for mig, at mine mandler går helt amok, hver gang jeg er det mindste tæt på at blive syg. Og mit immunforsvar er (undskyld mit sprog), til at lukke op og skide i pt. Mine øjne er hævede, og jeg kan ikke trække vejret ud af næsen.

Jeg missede et sygehusbesøg, hvor jeg skulle have mine allergivacciner, og ringede derop i dag for at få en ny tid. Desværre er jeg gået så lang tid, over tid, at jeg skal til at starte med at have sprøjterne HVER uge igen, indtil vi er på rette spor. Kæmpe stort øv, især når jeg tydeligt husker hvordan jeg hadede det sidst, og fejrede, da det var forbi.

Jeg føler mig så doven og træt. Jeg kan knap skrive dette blogindlæg til jer. Det kræver jeg kan tænke, og den evne har jeg i mit søvnunderskud haft en lille smule svært ved at producere. Tit og ofte, så glemmer jeg helt at værdsætte hvor rart det er at have det super godt i kroppen, og kunne trække vejret ordentligt, uden alle de her irriterende sygdoms finesser.

Der er karneval imorgen, og jeg skulle gerne stå druk -og udklædnings klar klokken 6. Nu vil jeg hoppe til køjs, og krydse, alt der kan krydses for, at jeg får det bedre inden da.

God aften!

Knus,

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY SKIN CARE DEAL