KÆRE CURLING GENERATION

NATURENS OPSKRIFT PÅ EN GOD MORGEN

Reklame for Weightworld.dk

img_1813

Hej på bloggen,

Jeg startede min morgen ud med en lækker og frisk Chlorella drink fra WeightWorld.dk med min veninde, den ene drink bestående af juice og den anden af vand, dertil 1-2 teskefulde pulver fra blandingen. Jeg har været så spændt på at modtage denne pakke økologisk kosttilskud, bestående af 60% protein og en hel del B12 vitamin. Ikke mindst fordi jeg mangler vitaminet B12, og får det i sprøjteform, da min krop ikke selv kan optage det.. men også fordi det bare så, så indbydende ud.

Der findes mange flere gavnlige chlorella produkter, men dette produkt kan også bruges i smoothies og madlavning. Jeg har ikke prøvet det i madlavning, men I kan gøre som jeg har gjort, mikse en SUND og frisk drink, til at starte dagen ud med. Jeg fremhæver ordet sund, da den virkelig smager af noget moder jord har skabt. Det sundhedsfremmende chlorella pulver styrker immunforsvaret og er en råvare i kategorien: “SUPERFOODS” hvis nogen af jer er bekendte med dette?

img_1814

Produktet består af et højt indhold af næringsstoffer, grundet at det er dyrket i solskinsvejr og med “underjordisk” kildevand. Jeg kunne nemt gøre det til en rutine, at drikke sådan et glas hver morgen. Go try it!!

Jeg har mit fjerde AT-projektskrivning i den kommende uge, i fagene Samfundsfag og Dansk, som omhandler EU, og derfor er jeg lænket til skolebænken fra 8-16 hver dag. Men det er nu hyggeligt nok, så kan man selv styre det meste af sin tid, og tillade sig at slappe lidt af hvis man får skrivekrampe. Mig og min kalender er desuden blevet hjertevenner den sidste måneds tid, og jeg skriver trofast ned hvad jeg skal – inklusiv, at huske min morgendrik. Ja selv alle de små ting og gerne i detaljer.. Jeg har derudover, lavet en to-do list med en del ting jeg skal have styr på. Det føles bare så rart!

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRE CURLING GENERATION