SUNDAY

THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #7

giphy

16:45: Mine høretelefoner har viklet sig ind i en knude. Sikke et kaos. Lige så stort et kaos er det, at komme over vejen på Bredgade. Min nabo går ud til sin carport. Han hilser ikke. Jeg er okay med det. Det er efterhånden blevet en vane tror jeg. Vi har gjort det til en vane. Jeg opgiver kampen, og bliver på samme fortov. Jeg går ned af gaden med musik i ørerne. Den samme sang på repeat. Believer med Imagine Dragons, mens jeg mærker regnen prikke på min pande.

Det gamle plejehjem er revet ned. Nu er der nye boliger. Minimalistiske fine boliger. Vi plejede at lege i skoven bag plejehjemmet. Men skoven er der ikke mere. Fortiden søger sin overlevelse
blandt byggerier, nye boliger og et mislykket forsøg på at gøre byen attraktiv. Det kan ses sort på hvidt, fra gade til gade.

16:55: Byens præst går forbi, hun sender et skævt smil og jeg sender et venligt nik. Alle kender hinanden her. Nogle gange kender man for mange. Det ville være det perfekte sted til en voksenudgave af Gossip Girl. Jeg rammer gågaden. Der er flere lokaler til leje. Byen skrumper. 17.11: Jeg sætter mig på en bænk I parken. Her er ingen. Det er ikke noget sjældent syn.

To små piger cykler forbi. Ingen forpligtelser. Ingen faren igennem dagene. Vi mister grebet. Skynder dagen væk. Bruger ofte ordene “Vi gør det imorgen”, velvidende det svinder væk.

Har du nogensinde lyttet til regnen der slog mod jorden? Eller kigget på solen, mens den gik mod nat? Livet er skrøbeligt. Jeg har flere ure på mig. Alligevel står tiden stille. Jeg vil så gerne udnytte hvad jeg kan, men jeg bruger tid, tid på at trække tiden ud. Tøv ikke at kende, og tøv ikke et venskab.

Tag den med ro. Hør musikken, inden sangen er forbi. 

17.20: Jeg rejser mig, og trasker op ad en sti. Her er smukkest om sommeren. Det regner, men der er lummert. Jeg vender hjemad. Venter på, at mørket sænker sit gardin.

Læs også – THIS DAY, THIS MOMENT, NOW nr: 1, 2, 3, 4, 5, 6

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY