THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #6

HAPPY BIRTHDAY DAD

577638_3651270127578_1449253375_33134782_969127052_n

Varme, visdom… og intet mindre end kærlighed.

Jeg er og forbliver fars pige. Og det her indlæg handler om ham.

Manden der altid giver mig gode råd. Økonomiske råd, samt tonsvis af kloge ord. Manden der besidder løsningen til enhver issue jeg kommer med, når det handler om arbejde.

Manden der lever og ånder for sin elskede familie, og som er villig til at smide alt han har i hænderne for at høre på mine hidtil tossede ideer om det jeg vil nu eller i fremtiden. Manden med den sorteste humor, og bedste musiksmag.

Manden der fredag aften, i selskab med hans skønne datter (undertegnede), indtager sofaen og leger blachman nr. 2. Som med undertegnede, har gennemset hver krog af 5-stjernede serier på Netflix, både dem man kun giver “5 minutter” og dem der får en op og sidde på sofakanten.

Manden der har svært ved at forstå de unges brug af teknologi og de sociale medier. Men han er jo bare ungdommelig på sin egen måde, hvor vi er det i vores generation. Manden der hader reality, men elsker at sætte sig i sofaen med en pose flæskesvær og se luksusfælden.

Manden jeg deler interesser med, som hammerslag og min passion for arbejde. Som har lært mig at det er okay at fejle, og at Rom ikke blev bygget på én dag. Og at “realistisk” er et fandens vigtigt ord.  Og at livet er for kort til dårligt biksemad, Arvingerne, og søndagsbilister.

Manden jeg har lært så meget af og givet mig så meget, som jeg aldrig vil kunne gengælde.

img_5026

Tak fordi du er dig.

Tillykke med de 57, Daddy-Cool. 

Love S

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #6