MORNING WITH DETOX TEA

THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #6

large-4

Klokken er 23.37 og jeg ligger side om side i min sofa, med en af mine bedste veninder. Det er blevet mørkt udenfor. Resten af familien sidder højest sandsynligt i stuen og kører en ny serie på fjerneren… mumler lidt om den rigtige røg ud i x factor, og om hvorvidt det er på tide at gå i seng. Jeg kan rigtig godt lide de her aftener.

Jeg ville til hver en tid foretrække en aften på sofaen, frem for en aften i byen. Jeg er faktisk et vanemenneske og bestiller for eksempel altid det samme, på de cafeer jeg kender. Kedelige mig, eller? Jeg trænger også til en forandring. Bestående af en ny livsstil, måske en ny frisure, ny garderobe eller generelt indpakningen af mit liv.

Klokken er 23.45. Det gik lige op for mig at jeg var på wc i nat. Det er totalt ligegyldig snak. Det er bare det faktum, at jeg rent faktisk forlod min dyne OM NATTEN. Chancen for jeg gør dette, er lige så stor som, at en blogger takker nej til et gratis et-eller-andet-noget.

Det her moment ville være perfekt at tilbringe i min drømme lejlighed. Et sted hvor jeg, som Carrie Bradshaw kan sidde i en sweater, i et kæmpe vindue og kigge ud mod byen. Med håret slået ud og ryge en smøg kl. midt om natten, mens man snakker om alt og intet med en tæt veninde.

Jeg har bare ikke min drømmelejlighed, et tumblr-vindue-spot og jeg ryger ikke (thank god). Og jeg er slet ikke Carrie. Så drømmescenarie spoiled. Back to reality.

I aften er der mange ting jeg drømmer om. Lige nu et helt hvidløgsflutes. Jeg delte faktisk denne hvidløgs-ting med en eks-flirt. Det skulle bare i alt mad, ingen undtagelser. Jeg skammer mig ikke.

00.12: Nøj hvor jeg elsker at bruge min fredag i godt selskab, med small-talks og ren afslapning. God bless fridays and good peoplez

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORNING WITH DETOX TEA