CPHFW17

SHOW ME YOUR STYLE: CAROLINE MARIA LUNDBLAD

Caroline er 22 år gammel og bor i lejlighed i hjertet af Aalborg med hendes kæreste, hvor der sjældent er ro og stille stunder. Til dagligt studerer hun kommunikation og kulturformidling på Københavns Universitet, i deres afdeling i Aalborg. Hun elsker farverigt tøj, god nordisk mad og moderne digital kunst. Hun elsker selskab af hendes veninder eller familie, til kaffe eller god mad. Ligeledes er hun og kæresten plejeforældre til nogle fantastiske hunde i Aalborg. Derudover arbejder hun som salgsassistent og sociale medie koordinator hos den hyggeligste chokoladebutik, Spangsberg Chokolade.

intro

Caroline har svaret på 10 spørgsmål nedenfor. Enjoy!

1. Beskriv din stil med tre ord:

Feminin, farverig og fundamental.

På den måde har jeg nok lidt af en prinsesse-last, alt med glimmer, similisten og farverige tryk, jeg kan sjældent gå forbi uden at røre, eller drømme om outfits jeg kunne tilknytte dem. (Og jeg ville ønske jeg kunne blive ved med blot at drømme, men som den krage jeg er, så kommer der som ofte alt for meget farve og glimmer med hjem, så rig bliver jeg simpelthen aldrig, men det hænger i stedet på bøjlerne 😉

glamour

Med en masse dominerende og farverige accessories, sørger jeg dog også for at have nogle fundamentale styles i skabet.  Hvide og sorte og stribede t shirts er jeg overforbruger af, for med dem kan tilføje vilde øreringe eller farverige sko uden at det bliver for meget.

2

Jeg gav mig selv en tidlig gave i forrige uge. Det røde silkesæt fra Baum und Pferdgartens SS kollektion, som jeg har drømt om, siden de præsenterede det i start januar, så det blev havregrød resten af den måned… Men det er ikke fortrudt en eneste gang, farven og de fine feminine flæser på ben og ærmer er jeg er så vild med.

3

Ligeledes er mit gule goyard net på billedet nedenfor, også en af mine helt store favoritter, den friske farve og absolut gode, store størrelse, gør det uundværligt for mig. Det har også krævet lidt opsparing, så en ny taske, går der nok lidt tid før der er penge til…

3-next

3. Hvad ville man aldrig se dig i?:

Mørkebrune farver og tracksuits.
Mørkebrun bliver simpelthen aldrig min farve, og jeg tør godt sige at der ikke er nogle brune statements at finde i min garderobe. Jeg synes simpelthen den er svær at se frisk og chik ud, så brun går jeg oftest uden om.

Jeg ved godt at flere modehuse har præsenteret lækre og også feminine tracksuits, men jeg kan bare ikke få det til at fungere på mig, der er simpelthen noget i min profilering der gør, at jeg minder mere om en idrætslærer med fløjte og reflekser end en der anvender sporty og stilsikre tendenser.

4. Er dine billeder mest opstillede eller tilfældige?:

Jeg må nok indrømme at en stor del af mine billeder (specielt af mig selv) er mere eller mindre opstillede. Min søster er blevet indkaldt som fotograf alt for mange gange, for at få det bedste billede i kassen…
Jeg bruger Instagram en hel del, og jeg kan godt lide at tage fine billeder – så det betyder at jeg tager mig selv i at lede efter min lejligheds bedste lys og at juicen også lige får et mynteblad eller en skive lime i for at se muligt ud (det var nok bare blevet en brikjuice eller et glas mælk hvis ikke det skulle fotograferes).

Samtidig holder jeg også meget af at rejse og gå lange ture i ukendte kvarterer med farvede bygninger og unik streetart der afviger fra det vante i Danmark, i den forbindelse bliver mine billeder bare uploadet som jeg oplever det.

(Så nogle motiver giver jeg lige lidt ekstra setup, og andet er præcis som det skal være – jeg håber i hvert fald at kunne præsentere begge dele på min profil, desværre nok primært det første)
bef0re

6. Færdiggør sætningen: “hvis jeg kunne få i alt i verden ville jeg…”:

Selvfølgelig kurere kræft eller afsætte Donald Trump, men hvis jeg fik muligheden for vælge en materiel fantastisk ting uden at kigge på det tykke prisskilt, så drømmer jeg om en af Valentinos “Rockstud” tasker i en smuk rød eller grøn farve og i den største størrelse, så den kunne indeholde alt mit strukturerede rod, som i øjeblikket kun kan være i et stort net, da jeg simpelthen ikke er godt til at organisere og vælge fra til tilpasning af mindre fine håndtasker – jeg er faktisk bedst i strandtasker, på den måde er jeg klar til alle situationer.

7. En sang du hører meget for tiden?:

Beautiful Escape med Tom Misch

8. Hvem er din favorit designer?:

Jeg er helt vild med franske Isabel Marant og Iro’s feminine boheme stil, med flossede kanter og fine mønstre.
Men ligeledes synes jeg også danske designere som GanniStine Goya og Baum und Pferdgarten præsenterer nogle utrolig fine kollektioner med blomster, friske farver i samspil med tidens tendenser.

9. Hvad er din yndlings butik?: 

Jeg er bedst til at handle på nettet, hvor jeg er rigtig glad for YouHeShe.dk (specielt i starten af måneden). Men ellers finder jeg også rigtig mange fine ting og inspirations til styles i “And & Other Stories”, der udover at producere den ene smukke kollektion efter den anden og har nogle helt unikke dekorerede forretninger, med meget mere end bare tøj – så det må være favorit forretningen i øjeblikket.

10. Hvad er dit næste køb?:

Mit næste køb skal være en fin pelskrave i en flot blå eller bordeaux farve til at pifte mine sorte jakker op og holde varmen med, resten af februar.

TAK – fordi i læste med.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPHFW17