COPENHAGEN BOUND

THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #5

tumblr_odrw2qvpqr1tga02bo1_540

Godnat, sov godt!” råber jeg ned af trappen til mine forældre. “Godnat” siger jeg til min søster, der lister ind på sit værelse. “Godnat” siger jeg til de mindste to nede af gangen. Og “godnat Sheila.” tænker jeg. Vi havde jo en aftale om, at gå i seng før 22 i dag? hvisker den gode engel – mens den onde fniser. Upsi dupsi. Det kan jo ske….

Til jeres store rædsel, drikker jeg hverken kaffe eller specielt meget te. Kun med nød og næppe Det er bare med hensyn til at holde sig vågen y’ know. Nogle ville nok spørge hvordan jeg kan overleve -eller leve med mig selv. Jeg overvejer om jeg skal lære det. Er det ikke lidt socialt at drikke kaffe?

En ven har belært mig om, at det at gå på date på en café. Faktisk er en lidt skidt ide. Alle omkring dig, er ligeså nysgerrige som du selv ville have været, hvis du sad i den situation at alle kunne følge med i en hyggelige-hvad-skal-vi-snakke-om-date samtale. Derfor kan et alternativ være, at være hos en af jer. Men. Dilemma ikk’. Er det: ude godt, men hjemme bedst? Det er faktisk lidt sjovt at tænke over.

Jeg skiftes lige mellem at zappe fra bloggen og ind på en mystisk hjemmeside med lydbøger. For mig lyder det allerede skræmmende, at skulle være låst fast til en spændende bog, tvangsindlagt til at høre en eller anden hypotetisk mands rolige stemme, der i virkeligheden hjernevasker mit indre. Et klik – fanen lukket.

Jeg vil gerne læse spændende blogindlæg nu, men drukner i nytårshalløj fra højre og venstre. Er efterhånden nødt til at være med på moden og lave noget ala det også… Gud så rundede klokken også 22.22 – sender en visuel lammer ud til folket

Min mobil blinker så meget fra tinder at det halve kunne være nok. Ingen blær. Jeg er ikke ashamed. Det ok. Men det stresser mig – har I ikke andet at lave guys? og så siger jeg det samme til mig selv… Det er nu ikke fordi tinder er kikset. Jeg har haft de sjoveste og mest ligegyldige samtaler derinde. Og så er det jo rent tidsfordriv. (Kæmpe respekt for jer der rent faktisk har formået at finde kærligheden derinde).

I skrivende stund fryser jeg faktisk mine fødder helt vildt. Det er som om dynen ikke engang kan klare arbejdet. Så må der jo hentes hyggesokker. Som jeg har nævnt tidligere, ejer jeg ikke noget nattøjs sæt – så hvis i vil vide det. Så ligner jeg en blanding af en hjemløs og en genbrugsbutik.

Jeg smider ideen om at hente sokker fra mig igen. Hvorfor rejse sig fra sengen, og miste den varme rede jeg har lavet, for et par sølle sokker. Not. gonna. happen. 

Jeg smider alt det lort jeg har liggende i sengen ned på gulvet. Nogen rydder nok op en dag. Sheila gør. En dag.

Godnat for nu.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COPENHAGEN BOUND