THIS DAY, THIS MOMENT, NOW #2

tomcollage-vert

Hej! Og velkommen til denne nye fikse ide jeg fik mig, for ikke særlig lang tid siden.

Faktisk er jeg næsten lige vågnet fra en mindre fejlslået morfar. Jeg tog lige en på øjet, i 20 min ca (ubevidst). Og da jeg vågnede kunne dog knapt nok stave til “hej” i mine mails og var lidt rundtosset – følte jeg havde sovet til imorgen tidlig… Men, Anyway!!

“Denne dag, dette øjeblik, nu” – i mine fodspor.

Måske I har læst mit første indlæg: her – hvor jeg skriver om det at slappe af. Man er nok en smule nødsaget til at læse det, for at forstå hvad jeg snakker om nu, da det er en mindre intro.

Indlægget er skrevet, idet jeg faktisk ér i selve øjeblikket – og du er med på sidelinjen. Skriver jeg, at jeg sidder på en bænk. Så sidder jeg også på den bænk.

Som jeg skrev i det tidligere indlæg, så gør jeg mig – på mine såkaldte “inspirational walks” en hel del tanker. Jeg får rigtig meget inspiration bare fra mine omgivelser og det har jeg valgt at dele med jer. Det handler som sådan, ikke om noget bestemt. Bare alt mellem himmel og jord.

Træls man ikke kan lave live blogposts, så kunne I se med, mens jeg skrev. Det kunne faktisk have været meget fedt. Men nu må jeg holde mig til dette. En veninde spurgte mig dagen efter, om hvorfor jeg ikke bare skrev en bog ha ha.

Hvad synes I om ideen generelt?

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PHOTO OF THE DAY