SNEAK PEAK

HØJDEPUNKTER I SOMMERFERIEN

IMG_7873Picture by: RasmusA

Inden længe studerer jeg i Aalborg…
Jeg starter på Aalborg studenterkursus d. 17. August. Jeg er enormt spændt, men også rigtig nervøs for hvordan det hele kommer til at gå. Jeg glæder mig til at møde en masse nye mennesker, og at tænke lidt mere på mig selv i den periode. Det er noget jeg ser allermest frem til.

Jeg rejser til Paris…
Om under en uge, sidder jeg på vej til Paris – et lille eventyr som jeg vil kalde det. Jeg har altid drømt om at besøge Paris. Det bliver en form for turist-ferie, da vi skal rundt og se så meget spændende.. men der bliver også tid til strand og shopping.

Work work work
Selv om jeg har sommerferie, holder det mig ikke fra at arbejde. Jeg har i hvert fald ikke to dage efter hinanden hvor jeg har fri. Den ene vagt efter den anden så at sige. Jeg vil gerne tjene en masse gode penge mens jeg har fri og jeg bliver jo glad for det i sidste ende, det gør opsparingen vidst også.

Familietid og venner
Jeg SKAL få skaffet nogle hyggelige dage på kalenderen, til at tilbringe tid med min familie og venner. Jeg ved godt det bliver lidt presset, fordi der i forvejen er så meget jeg skal. Men ingen ferie, uden fest og farver – og hygge

Sommerens koncerter
Jeg skal selvfølgelig deltage i de sommerkoncerter jeg kan komme til. Herunder Grøn Koncert og Løkken Koncert m.m. Jeg ville have givet min højre arm for at komme til distortion, men jeg havde ikke mulighed for det på daværende tidspunkt og det samme med Northside. Kæmpe øv!

Diverse ønsker
Jeg går og tripper efter at få lavet endnu en tatovering.. Jeg har allerede en masse ideer!!
Jeg vil gerne sove under den åbne himmel, men lige nu er chancen = nul, med det danske sommervejr haha.
Jeg skal have farvet og klippet mine lokker – nu kan jeg ikke trække det længere!

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAK PEAK