THE WEEKEND

ELLE STYLE AWARDS 2016

6 7 8 11

A true night to remember

I tirsdags var jeg til ELLE STYLE AWARDS 2016 i København. Jeg var virkelig begejstret over hele aftenens forløb.. Vi blev taget imod med bobler fra Möet, og derefter gik turen til de forskellige presse vægge og konkurrencer. Der var en fin blomster-dekoreret løber, goodiebags m.m, som var lavet af Annette Von Einem. Aftenens tema var i Pariser stil og super flot pyntet, i samarbejde med de to hovedsponsorer L’Oreal Paris og Georg Jensen. Arrangementet blev afholdt i DR Koncerthuset, hvor Peter Falktoft var vært, hvilket han klarede suverænt.

I alt var der 16 awards, 3 modeshows og 2 musikalske indslag fra både Aura og Pernille Rosendahl. Som afslutning til showet, overrakte Cecilie Ingdal Christiansen ELLEs æresprisen til fotograf Signe Vilstrup. SÅ velfortjent! Hele aftenen var meget overvældende i sig selv og blev sluttet af med et brag af en efterfest. Husk, at showet bliver vist i TV. Hvornår, kan du se på ELLE.dk.

Du kan se alle vinderne fra showet HER.
Du kan se alle gæsterne og deres flotte kjoler HER og HER.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE WEEKEND