Hvad er det vi skal nå?

NÅR JEG SKAL KOBLE AF

tomcollage

“Two roads diverged in a wood, and I took the one less traveled by, and that has made all the difference.”
– Robert Frost, “The Road Not Taken”

Nogle dage føler jeg mig bare træt og har brug for et pusterum. Tankerne flyver rundt inde i mit hoved og jeg har brug for at slappe af, sove eller bare snakke med en jeg er tryg ved. Når jeg skal koble af, kan jeg godt lide at sætte mig ned foran brændeovnen, så sidder jeg og læser. Det er hyggeligt og afslappende. Men jeg ville ønske, at vi i Brønderslev havde noget mere fredeligt og historisk, såsom et museum, eller et sted hvor man kan gå rundt i en slags ro, et stort og rummeligt sted.. Jeg elsker at få tiden til at gå sådanne steder. Det inspirere mig utrolig meget og jeg kan bruge timer på det.. Det er derfor jeg elsker københavn, den plads og muligheder byen byder på. Jeg har brug for at koble af, når jeg føler mig presset som jeg har gjort en del på det sidste. Jeg får rigtig dårlig samvittighed, ved at melde fra på job, fordi det simpelthen er nødvendigt. Men jeg er nødt til at blive bedre til at tænke på mig selv, og det har jeg langt om længe indset.

Tit glemmer jeg, at der også kan sidde en skrøbelig pige bag skærmen, som ikke kun fokuserer på sin blog og alt det udenom – og hun skal jo heller ikke gemmes væk herinde.

Hvad gør I for at koble af?

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er det vi skal nå?