SOMMER SANDALER

SOMMER SANDALER

 

 

IMG_7257 IMG_7247 IMG_7248

 

Jeg har været i Skagen og hygge lidt med familien. Hvor jeg faldt over de her smukke sandaler fra Frøken Sommer. Nu har jeg været på udkig efter nogen så længe, og med denne flotte farve måtte jeg bare købe dem. Vi bor en time derfra, så da jeg kom hjem viste det sig at jeg havde glemt dem på Jensens Bøfhus, så dum som jeg er, haha.. men heldigvis var min mors, veninde’s søster så flink at komme med dem. Så jeg er evigt taknemlig!

Jeg har bare slappet af i min morgenkåbe hele dagen, da jeg har fri både i dag og imorgen, fordi jeg først skal til skriftlige prøver onsdag, torsdag -fredag. Det klager jeg ikke over!

God mandag.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMER SANDALER