SPAR 25% PÅ DESENIO

FAVORITE ESSENTIALS AT THE MOMENT

Reklame for Stori.dk

Jeg har været så heldig, at modtage nogle lækre meraki produkter fra Stori, som faktisk blev taget i brug lige efter disse billeder blev taget. Allerede da jeg åbnede pakken, blev jeg mødt af en vanvittig god og frisk duft fra de mange spa produkter, som nu pynter på mit badeværelse. Jeg elsker i forvejen Meraki, og især deres læbepomade med mint. Fun Fact: Den er faktisk rigtig god under en læbestift eller lipliner. Ens læber bliver bare aldrig tørre haha.

Stori har mange andre fine produkter og brands, blandt andet House Doctor og Hübsch, som jeg er ret vild med og de har nogle rigtig fine sofaborde og lamper. Alt hvad der er enkelt og minimalistisk ender på min ønskeliste. I øjeblikket går vi med tanker om, at skifte vores bar reol ud med et vitrineskab, som efterhånden er blevet så populært.

Meraki er et af mine yndlings brands fra Danmark. Deres sortiment er inspireret af skandinavisk æstetik og som har en stor kærlighed til naturen. Kun den bedst mulige kvalitet i valget af materialer og ingredienser er godt nok, derfor bliver kun det absolut bedste brugt fra naturens skatkammer.  At have produkter med ingredienser fra naturens side, falder altid i god jord herhjemme.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR 25% PÅ DESENIO