SØSTRENE GRENE SATSER PÅ NYT UDTRYK

IT’S A SUNDAY THING

Det her indlæg skal faktisk slet ikke handle om de saftige burgere fra Carls Jr og deres cheese-fries som netop er kommet til Aalborg. Nej billederne ovenfor er blot fordi jeg ikke har fået taget nogle nye, og overskriften er fordi… ja, det er jo søndag.

Jeg tjekker bare lige ind for at sige ‘hej’. Jeg sidder i skrivende stund med en stor opgave i skolen, som jeg skal til eksamen i, her i den kommende uge. Jeg er lidt stresset, men har også tilladt mig selv, at tjekke ind i Jomfru Ane Gade kl 00 både fredag og lørdag. Begge dage var der gode anledninger til det, og jeg trængte til at komme lidt væk fra computeren og min dyne. Kender I det?

Nuvel. Jeg skal til eksamen næste uge, og så står den ellers på juleferie. Tiden løber nærmest fra mig, og en del af de ting – ja størstedelen, af de ting jeg sagde jeg ville lave i december er blevet udskudt. Hvad er fritid egentlig? Det spørgsmål vender vi nok tilbage til.

Jeg håber I har haft en god weekend og nyder Jeres søndag aften.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØSTRENE GRENE SATSER PÅ NYT UDTRYK