HELLO DECEMBER

SØSTRENE GRENE SATSER PÅ NYT UDTRYK

Hey darlings,

Søstrene Grene har lanceret ny kollektion som er tilgængelig i alle deres butikker i denne uge, fra på torsdag den 13. december.

Kollektionen repræsenterer deres tanker om de kommende forårs tendenser på bolig-, accessories- og stationery-fronten. Og produkterne kommer i butikkerne så man lige kan nå at få det med, i de sidste adventspakker og under juletræet.

Som deres sidste kollektion, så er jeg helt forelsket i farverne. Jeg skal helt sikkert have noget med hjem når jeg kommer forbi butikken næste gang. Hvad synes I om loungestolen? Den er super fed og stilren. Man får helt lyst til at købe en masse hjem til lejligheden, men der er bare heller ikke plads til mere nips…

OBS. Produkterne forhandles fra torsdag den 13. december 2018, og så længe lager haves.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO DECEMBER