GAVEIDEER TIL MANDEN DER HAR ALT

AT SKIFTE UDSEENDE EFTER HUMØR

Jeg har fået en del henvendelser angående mit nye “look”, efter jeg smed et par billeder op på min Instagram for to dage siden.

Mest i retningen af: “Ej hvor vildt du tør!”, “Originalt!”, “Hvilken frisør har du?”, “Har du også fået extensions i?”, “Vildt move” osv.

Og yes, jeg kunne sagtens finde på at få en vild frisure som denne, MEN det er blot en paryk. Det kom lidt bag på mig at folk troede det var ægte, da den blot kostede 40-50 kr på Wish. Men det ser jo faktisk ret ægte ud, så der er nok noget om snakken.

Jeg købte den lidt i sjov, da jeg skulle se om jeg kunne snyde min mor (hvilket jeg ikke kunne). Men den er nu stadig ret cool.

Det er en ret stor trend mange steder, at man lige har et par parykker liggende. Der findes mange slags og i forskellige prisklasser. Jeg synes egentlig det er et smart “koncept” at man lige kan skifte udseende efter humør. Det gør også, at man kan eksperimentere lidt mere, både med frisure, makeup og outfits.

 Kunne I finde på, at gå med paryk?

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GAVEIDEER TIL MANDEN DER HAR ALT