20% PÅ MINE GINA TRICOT FAVORITTER

INTET KAN MÅLE SIG MED GOD MAD OG GODT SELSKAB

Jeg har været på vaskeægte tøse-tur med min søde veninde Emma. Vi så Sallings julelys blive tændt, hvorefter vi fik god mad og vin på Restaurant Rusk. (TIP: Hvis du siger koden; “Rusk Insta” får du et glas gratis champagne – selv tak)

Det var virkelig tiltrængt efter nogle ret lange uger, at komme lidt ud en aften og bare hygge og få trænet lattermusklerne (hvis det stadig er noget man siger), ellers er jeg gået hen og blevet gammel. Det var virkelig en god aften, og hver gang jeg er ude på de her hygge-ture bliver jeg mindet om, at det gør man alt for sjældent. Det er lidt en befrielse at komme ud og blive kræset lidt om. Det behøver ikke koste en formue. Men vi fortjener det.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% PÅ MINE GINA TRICOT FAVORITTER