MONDAY

20% PÅ MINE GINA TRICOT FAVORITTER

REKLAMELINKS: 1. GRØN SWEATHER /2. BROWN COAT /3. STRIPED SWEATHER /4. WILD HEART TEE /5. SORT BLUSE /6. PRINT BLUSE  /7. BLAZER /8. GREEN. POLYESTER BLOUSE 

Hey girls,

Lønnen er lige tikket ind på kontoen, og jeg spytter efterhånden rabatkoder ud til højre og venstre. Jeg har også et par pakker på vej (can’t help it) – og tænk Black Friday også er om hjørnet. Puha. ANYWAYS! Lige nu kan I spare 20% rabat på overdele hos Gina Tricot, og jeg har fundet mine favoritter til Jer.

Rabatkode: BLOGGERSDELIGHT20

Se alle overdele lige: HER

OBS. Gælder t.o.m d. 9/11. Gælder dog ikke i forvejen nedsatte varer samt Icona Pop og Puma.

Sheila

 

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY