DAGENS FUND

ALL EYES ON:

Dette indlæg indeholder reklame


Clinique – moisture surge (ansigtscreme)

Jeg ville lige vise jer mit yndlingsprodukt i øjeblikket, som jeg varmt kan anbefale; nemlig denne fugtcreme fra Clinique. Den fugtbeskytter huden i op til 72 timer, også efter du har vasket ansigtet. Jeg har tør hud (især i vintermånederne) – og her er den god til at holde huden fugtmættet og blød hele dagen.

Jeg plejer at tage den på når jeg står op, og inden jeg går i seng. Nogle gange midt på dagen, alt efter hvad jeg lige føler for. Så en 2-3 gange dagligt. Jeg kan varmt anbefale denne og Cliniques mange andre produkter, da jeg selv er allergiker og har kun været super glad for deres produkter. Priserne er rimelige, tit og ofte kan man også finde det på tilbud på nettet, hvis blot man sørger på produktets navn.

Fugtighedscremen er allergitestet, 100 % uparfumeret og den tilstopper ikke porerne og er oliefri. Og så er den bare sød og fin at have stående. Selv tak!

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS FUND