ROCK N' ROLL VIBES

LØRDAGS HUMØRET

Jeg befinder mig i skrivende stund i min sofa, med fødderne smækket op og en varm chai latte. Jeg vågnede med blandede følelser imorges, en af dem var savn.

Jeg hyggede mig super meget med min veninde Emma igår, hvor vi fik god mad og drinks. Det var virkelig ugens højdepunkt. Men jeg savner simpelthen Michael så meget. Han befinder sig lige nu i Norge på en NATO øvelse kaldet Trident Juncture 2018. Vi snakker heldigvis sammen hver dag, men det er måske kun godmorgen og godnat det bliver til, da han er på farten hele tiden. En måned føles pludselig som et lysår. Der er under to uger til han kommer hjem til mig, og det kan ikke gå hurtigt nok. Nu må han efterhånden også savne en god bøf, og ikke alle de feltrationer.

Der er ved at være lidt koldt udenfor, så jeg har forsøgt at skabe lidt hjemmehygge, ved at tænde en masse stearinlys og tøffer rundt i de største og varmeste hyggesokker jeg ejer. I dag handler det lidt om hygge og savn. Livet med en milimand…

Sheila

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROCK N' ROLL VIBES