15% PÅ ASOS - GO SHOPPING

THIS WEEK…

Godmorgen kære jer,

Jeg er hoppet i et rigtig efterårs agtigt outfit, med varme farver som jeg er helt forelsket i for tiden.

Jeg har lige haft en ret meget forlænget weekend fra torsdag-mandag, som jeg brugte hjemme hos min mor, og det var super rart lige at komme ned i gear et par dage, blive forkælet med god mad og maks hygget om.

I den her uge sker der to meget gode ting. Jeg skal nemlig aflevere to opgaver som har hængt over mit hoved alt for længe nu, og jeg trænger til at føle mig lidt mindre presset for en stund. Jeg er så småt ved at mærke, at jeg er tilbage på skolebænken igen.

Jeg har et par møder den her uge, og så skal jeg mødes med en veninde fredag og se Sallings julelys blive tændt, efterfulgt af lidt aftensmad. Om lørdagen får jeg besøg af en anden veninde til ren tøsehygge, og så skal jeg nok bare ligge på langs hele søndagen.

Forresten, så har ASOS (indtil i dag kl 09) altså lige haft 15% på alt, og hvis ikke du nåede det (så er det bare øv haha) – men du kan stadig få fingrene i nogle af de lækre ting jeg fandt… BÅDE til mænd og kvinder. Go shopping: HER

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15% PÅ ASOS - GO SHOPPING