CITY CHIC

EN AFLYST MANDAG

Jeg håber i fik en lidt bedre start på mandagen end jeg. Jeg lagde med feber hele søndagen, og sov først kl 03 i nat.  Jeg har et immunforsvar som et spædbarn (hvis det er en ting) og det skyldes hovedsageligt min kroniske allergisygdom. Jeg tager dagligt antihistamin, for at holde min allergi nede og det gør, at mit immunforsvar også er stærkt nedsat. Not cool.

En sygeplejerske på Århus Allergicenter fortalte mig, at når man tager antihistamin mod allergi, fortæller man sit immunforsvar at det ikke skal reagere, selv om det opfatter, at der er fremmedstoffer, der er ved at trænge ind.

Det er virkelig noget der går mig på, i forbindelse med, at skulle gå i skole og på arbejde. Det giver mig mange sygedage, og forhindre mig i at få det meste ud af de dage hvor jeg er ramt. Jeg husker at fortælle mig selv, at mit helbred kommer i første række, men jeg er skide stædig, og det gør også, at jeg ikke har været så god til, at acceptere at det bare er sådan det er og det kan jeg ikke gøre så meget ved.

Hvis i er i tvivl om, hvad jeg snakker om, så kan i læse dette indlæg om min allergi, og se nogle billeder af en allergisk reaktion.

God mandag. Nu vil jeg vende tilbage til te, snotpapir og strepsils.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CITY CHIC