COZY KNIT FOR FALL

SUNDAY

Hej damer!

Jeg håber I nyder søndagen og det der er tilbage af den.

Jeg har brugt det meste af dagen på at spise slik, og se Orange Is the New Black. En rigtig tidsrøver, men sjov er den. Igår var jeg til galla i forsvaret, og fik god mad og champagne. Det var tiltrængt, og rigtig skønt at føle sig som en prinsesse hele aftenen, hvor stolen blev rykket ud for en, og man blev fulgt på toilettet. How charming…

Vi har innovationsuge hele næste uge, så jeg glæder mig til at se hvad det går ud på. Desuden har jeg to onde visdomstænder på vej, og hele min mund er øm. Kan man leve af is og cocio? Der er fandme ikke noget værre end tandlæger, så jeg trækker den lige lidt ud endnu… Jeg har også lige fået en tidlig adventsgave af min bedre halvdel, nemlig bogen SLUK af Imran Rashid. Så den skal med mig overalt, indtil den er læst.

Nu vil jeg ligge på langs i min pyjamas og se videre på min serie. Kan nogen sende en ekstra søndag i min retning??

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COZY KNIT FOR FALL