EN WEEKEND I NATUREN

COMFORT & JOY

FØJ, hvor er der altså bare blevet koldt om morgenen. Hver gang jeg står ved bussen revurderer jeg, om jeg mon har taget den rigtige jakke på… oftest ender det ud i et kæmpe nej. “Det skal der laves om på næste morgen” siger jeg til mig selv, lige indtil jeg tager mig selv i nøjagtig samme situation. Men jeg lever i strikketrøjer for tiden, for det er hundekoldt, så det passer mig egentlig meget godt.

Apropos kulde… jeg synes virkelig, at tiden går hurtigt. Der er snart gået en hel måned af mit nye studie, og jeg kan slet ikke følge med. Tiden løber bare fra mig. Det er som om, at sommerferien slet ikke har været her, og det er flere år siden jeg blev student. Hvad siger I? Hverdagen har seriøst taget røven på mig. Puha en start.

Jeg sidder i skrivende stund og sipper til en kop te (livsnødvendigt i kulden), under en varm dyne. Jeg skal snart til et lille møde inde i byen, og så hjem og spise aftensmad med min bedre halvdel og min skønne mormor, som kommer på besøg.

Jeg håber I får en god onsdag.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN WEEKEND I NATUREN