ET NYT KAPITEL

HEJ MANDAG

Godmorgen,

Jeg tjekker lige ind for at fortælle Jer, at Magasin er åbnet i Aalborg. YES! Det er simpelthen den bedste nyhed længe. Det er dog ikke det, som indlægget her skal handle om. Jeg beklager, at jeg ikke har været så aktiv i weekenden, hverken her på domænet eller på instagram. Jeg har simpelthen været på tur – det kan I se mere om på bloggen snarest, faktisk i dag regner jeg med.

Jeg føler desuden lidt, at jeg ramt af en identitetskrise… jeg får hele tiden gode ideer, og er mere kreativ end nogensinde. Lige nu er den seneste ide, at gå all in på mit helt eget preset, netop for at gøre min blog og sociale medier mere personlige. Hvad synes I? Det har kostet blod, sved og tårer at få sådan noget til at være 110% pænt, og tilfredsstillende for mit vedkommende, men nu er det altså lige som det skal være. Så bloggen har altså fået et helt nyt look som I kan se.

Rigtig god mandag, og nyd nu plusgraderne så længe det varer. Kulden er ved at indhente os… ISÆR om morgenen, så det her er nok det sidste bare-ben billede i får fra mig af.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET NYT KAPITEL