BRINGING NATURE INTO THE APARTMENT

ET NYT KAPITEL

 

 

Det føles rigtig godt, at være startet på nyt studie og få gang i den travle hverdag igen. Jeg var ved at føle mig som en hjemmegående husmor, af alt det ferie. Selv om, at man ikke kan få nok ferie i min optik… om det bliver holdt hjemme eller i udlandet. God bless

Jeg betragter lidt mit-efter-sommerferien liv, som et nyt kapitel. Både grundet nyt studie, men også fordi vi fik ny lejlighed og der fremadrettet kommer til at ske en masse spændende. Desuden er jeg startet til fodbold igen efter en lang pause (har spillet i seks år). Jeg er super glad for at være startet igen, selvom jeg er en busy lady og måske ikke kommer til træning hver uge, så er det fedt at dyrke sport på en anden måde en bare fitness.

Læs også: “Vores New-Yorker hjem i Tobaksfabrikken”

Jeg har haft en super hyggelig og afslappet weekend, med Netflix, oprydning, naboens høje musik, ren kærestehygge og Iste fra Aldi. Jeg er en sucker for iste lige for tiden, og ja, jeg er måske sent på den, men jeg er først startet på Orange is the New Black nu, da jeg mere eller mindre manglede lidt at se, eftersom jeg bare går og venter på de sidste sæsoner af mine yndlingsserier.

Jeg håber, at i har haft en rigtig god weekend.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRINGING NATURE INTO THE APARTMENT