SEPTEMBER MOOD

BRINGING NATURE INTO THE APARTMENT

Reklame for Obuzi.dk
REKLAMELINK: NATURTRÆSBORD

Jeg håber I har haft en god tirsdag, og nyder Jeres aften.

Jeg tjekker lige ind for at give Jer en lille opdatering med på vejen. Jeg har en masse bolde i luften med nyt studie og  arbejde as usual. Mine dage er primært fra 8.30-16, så der er nok studierelateret at se til. Men det er rigtig spændende og nyt det hele, så jeg nyder timerne. Jeg glæder mig dog altid til om aftenen, hvor Michael og jeg bare skal snakke om vores dag, spise god aftensmad og slutte dagen af med en god film.

Forresten, hvad synes I om mit nye bord ovenfor? Det er roden fra et rosentræ. Er det ikke fint? Jeg synes det passer super godt ind i lejligheden, og vores rå New-Yorker stil. Som jeg har nævnt før, så er jeg helt vild, med at få lidt natur ind i lejligheden og der kommer helt sikkert mere fremover.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEPTEMBER MOOD