29.08.18

SEPTEMBER MOOD

Hey guys,

Jeg har lige slået mig ned i sofaen efter en super god dag. En god dag, trods en voldsom hovedpine, som ikke slog sig ud af et par panodiler. Jeg startede på mit nye studie i mandags, og er kommet super godt fra start… også på trods af offentligt transport, som er alt for proppet lige op til skolestart og derudover lige topper den med vejarbejde og omkørsler. Please.

Jeg er dog glad for, at være tilbage til “hverdagen” igen, og denne gang uden så højt et blodtryk som jeg har været vant til de sidste par måneder. September er ikke så slem igen, selvom plusgraderne så småt er ved at tage sin afsked. Jeg glæder mig faktisk til imorgen.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

29.08.18