NY INTERIØRKOLLEKTION FRA SØSTRENE GRENE

FRIDAY MOOD

Godmorgen girls!

YES! Så blev det fredag og jeg behøver ikke engang at juble, som om en hård uge har nået sin ende – for jeg har (thank god) stadig en uges ferie, før min hverdag for alvor starter. Det kniber med at nå alt det jeg har planlagt før studiestart, men det går nok.

I dag åbner Salling Rooftop i Aalborg, som jeg regner med at skulle ind og se, hvis ikke der er alt for mange mennesker… det kan mit lille hoved ikke lige magte. Ellers skal jeg på jagt efter nogle småting til vores fine lejlighed. Hvis ikke du har set vores nye lejlighed, kan du se eller gense den: her

Jeg døjer lidt med en træls ting på den anden side af skærmen, nemlig slemme mavesmerter. Da jeg synes det blev for meget og det ikke holdt op, søgte jeg læge. Jeg kunne knap nok spise noget i en lille uges tid. Jeg skulle derfor gennem nogle prøver, og venter nu svar på den sidste. Jeg er blevet tjekket for nogle forskellige ting, og jeg krydser fingre for, at det ikke er noget alvorligt eller arveligt. Jeg får især ondt i maven hvis jeg drikker alkohol, som voldsomme kramper. Har I prøvet noget lignende? Jeg døjer med at finde noget om det på nettet, men tør heller ikke at læse mig skræmt, før lægen kommer med sit bud.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY INTERIØRKOLLEKTION FRA SØSTRENE GRENE