TIRSDAGS TANKER

NY INTERIØRKOLLEKTION FRA SØSTRENE GRENE

Wuup wuup! Så sent som i sidste uge sagde min søster og jeg i munden på hinanden, at der altså snart måtte komme noget nyt fra Søstrene Grene, og bum:

Søstrene Grene har lanceret en ny efterårskollektion, som forhandles i butikkerne d. 6 september 2018 (undtagen væglampe, stol, siddehynde og bordbuk, som forhandles fra torsdag d. 20. september 2018). Deres nye kollektion er super fin og igen til overkommelige priser. Jeg er helt vild med de fine og lidt matte farver. Jeg har allerede udset mig nogle ting jeg gerne vil have, men det kræver også at jeg kommer før alle andre, eller nænner at stå i en meget lang morgen-kø.

PSST… Gør dig selv den tjeneste, at læse intro-teksten til den nye kollektion i kataloget, man lever sig jo helt ind det.

Jeg kan godt lide, at der er sneget sig en opskrift på morgenboller ind i kataloget. Man føler sig jo helt hjemme.

Se hele den nye efterårs interiørkollektion 2018 – HER

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAGS TANKER