17.08.18

TIRSDAGS TANKER


REKLAME LINK: BRUNCH – SØGAARDS BRYGHUS AALBORG

Jeg har ramt en krise-periode i mit liv. Ikke den der typiske mandag-morgen krise, men en helt seriøs livsfarlig krise. For bloggen altså.

Kender I den følelse, når I sidder og glor på et tomt dokument og ikke kan skrive ét eneste ord? Eller omvendt, når I er ved at boble over af kreativitet og virkelig sparker røv?

Jeg har ramt en krise i form af en god cocktail af ovenstående. Det slog mig, da jeg bed mærke i, hvor lidt indlæg jeg har lavet på bloggen her i sommers. Jovist har jeg da haft travlt, men helt ærligt Sheila.

Jeg tog mig selv i, at være energiforladt flere gange end rimeligt, hvor Netflix adskillige gange spurgte mig om jeg stadig så med. “Jep! Still here.”
Jeg gider ikke at skrive, for bare at skrive. Jeg er verdensmester i overspringshandlinger, og jeg er ikke stolt af, at indrømme det. De fleste sker, når jeg shopper og smider alt det ønskede tøj i indkøbskurven, for derefter at klikke ind og studere det on/off.

“Det er nogle ret fine ting du har fundet dig der Sheila…”, “Men det bliver altså ikke lige i denne omgang Sheila.”, “Der er godt nok penge at spare Sheila…” og sådan bliver det ved. Som en djævel på den ene skulder, og en engel på den anden.

Det piner mig nok i forvejen, at der er 300 meter til den nærmeste pose sour cream & onion chips i Aldi og at Vestiairecollective tager et halvt års SU for mine drømmeitems i endnu en skamfuld indkøbskurv.

Jeg mangler lidt struktur for min hverdag og bloggen. Det kommer meget snart, jeg skal bare lige finde hoved og hale i det hele. Jeg har så mange planer og ideer. Jeg glæder mig sådan til at starte på studie, så jeg kan få planlagt min hverdag lidt bedre. Forleden skulle jeg lige lufte disse tanker over en omgang brunch med min bedre halvdel, det er ikke så dårligt med lidt kvalitetstid engang imellem.

Sheila

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17.08.18